Despre noi

Firma a luat fiinta in 1994.
De la inceput ne-am propus sa realizam-FARA ADITIVI ALIMENTARI- produse cat mai aproape de natural. Toate produsele noastre au fost si unele mai sunt unice pe plan national. Avem produse care sunt unice si pe plan mondial:falafel proaspat,seitan puiut,vegarina condimentata si afumata. Realizarea acestor produse nu s-ar fi putut face fara o munca de cercetare,si cooperare cu institute de cercetare,facultati,firme de prestigiu straine.
Firma noastra realizeaza produsele pe baza de standarde proprii ,conforme normativelor nationale si internationale.HACCP si trasabilitatea produselor este implementata din 2004 ,astfel incat produsele noastre sunt sigure .Fabricarea produselor se face pe trei linii de productie separate conforme Normelor UE.   O  linie de productie pentru gama Fito-Fitt,alta pentru produsele ecologice Biopack,si alta linie pentru produsele dietetice din carne.
Modificarea sitului si adaugarea posibilitatii de comanda prin internet s-a facut la cererea expresa a consumatorilor produselor noastre si are rolul de a putea trimite si  IN CELE MAI INDEPARTATE COLTURI ALE TARII intreaga gama a produsele fabricate.Hiper si supermarketurile,magazinele naturiste, nu pot comercializa toata gama a  produselor noastre,de aceea acest site se transforma intr-un veritabil magazin virtual cu peste 130 de produse fabricate de catre noi. Produsele sunt comercializate LA PRET DE PRODUCATOR.Suma totala platita de cumparator va fi aprope similara sau mai mica cu cel din magazine.Cumparatorul poate sa calculeze singur si cheltuielile de transport, putand decide in consecinta. Pentru reducerea cheltuielilor de transport  este recomandata COMANDA CENTRALIZATA de la mai multe persoane .
COMANDA MINIMA  este de 50 lei la care se adauga cheltuielile de transport si anume 16 lei plus cate 1 leu /kg.Cu cat greutatea comandata este mai mare cu atat si costul transportului scade.Livrarile se fac de regula martea ca cel tarziu vineri sa ajunga produsele la destinatie.
Multe produse se fabrica lunea pe baza comenzii Dvs.Deci va rugam sa trimiteti comanda cel tarziu luni dimineata.Verififcati daca localitatea Dvs.de domiciliu este cuprinsa in reteaua Fancurier anexa.Daca nu va rugam sa ne contactati telefonic