Calitate

Incepând cu 01 noiembrie 2004 este împlementat sistemul HACCP, trasabilitatea produselor, bunele practici de igiena, bunele practici de lucru, bunele practici de laborator.
Calitatea produselor este verificata în permanenta,de catre laboratoare acreditate
FITO-FITT-sunt produse conventionale realizate din soia din import certificata fara mutatii genetice,si anume izolat,concentrat,faina ,texturat si boabe de soia.Nu utilizam aditivi alimentari.Produsele noastre nu contin condimente tari:piper si boia de ardei.Produsele pot fi consumate in perioada de post dar si de catre cei cu o dieta speciala..
BIOPACK-sunt produse ecologice-bio.Materia prima este achizitionata de la firme cu experienta in productia si procesarea produselor ecologice.La culturile ecologice nu se utilizeaza pesticide si ingrasaminte chimice pe toata perioada vegetatiei.Culturile sunt verificate periodic de catre organe de control si certificare ecologica.
La procesarea produselor ecologice este interzisa utilizarea substantelor chimice sau a aditivilor alimentari.Procesul tehnologic si retetarul este verificat si certificat in cazul nostru de catre Ecoinspect Cluj RO-ECO-008.
FARAPORC NOPORK-sunt mezeluri dietetice EXCLUSIVe realizate pe o linie de productie separata autorizata pentru comert intracomunitar UE-122-Romania.Mezelurile se realizeaza din piept de pui si ulei nehidrogenat de floarea soarelui.Nu folosim aditivi alimentari .Colorantul si antioxidantii sunt naturali,fabricati de noi din condimente.
Produsele sunt hipocalorice si hiposodice (calorii reduse si sare foarte putina),fara injectarea carnii,fara adaosuri de amidon,colorant,arome etc.Carnea este macerata in sare dupa care este procesata
Mezelurile sunt umplute in membrane comestibile din vita ,dupa care sunt afumate cu rumegus de fag si uscate .