NATTO ECOLOGIC 160 g

RON 19

Detalii

NATTO ESTE CEL MAI BOGAT ALIMENT IN

-vitamina K2 :cruciala in densitatea osoasa,previne calcifierea sistemului cardio-vascular,poate preveni diferite forme de cancer.
-nattokinoza:dizolva cheagurile de sange,subtiaza sangele,evita trombozele
-PQQ:rol important in biogeneza mitocondriala,activeaza celulele de semnalizare,neuro si cardioprotectiv
Consumam destula vitamina K din plantele verzi dar organizmul uman nu il converteste in vitamina K2 ca si la animale.De aceea trebuie sa aducem un aport suplimentar prin alimentatie sau medicatie.
Medicamentele:Vitamina K2-MK7 sau Nattokinase se extrag din natto prin metode fizice si chimice !
Natto produs de SC Fito-Fitt SRL este certificat ecologic si contine doar soia boabe fiarta si cultura de Bacillus Subtilis, este proaspata si fara aditivi sau conservanti.
Termenul de valabilitate este de 3 saptamani .
Japonezii au cea mai mare speranta de viata iar osteoporoza , bolile cardiovasculare,cancerul au cele mai reduse rate .
Un rol esential il constituie si alimentatia variata si.....natto -consumat de peste 1000 de ani-cu foarte multi nutrienti:vitaminele B1 ,B2, C, si K2 ; minerale: Ca,Mg,Fe,Zn,Cu si Se ; toti aminoacizii esentiali printre care: genisteina,daidzeina ;valoare energetica redusa 100 kcal/portie ; bogat in fibre 2,4 g/portie; enzimatic activ,prebiotic si probiotic.
Digestibilitate ridicata datorita fermentatiei,fara flatulatie.
Consumati natto amestecat cu sos de soia sau miere.
Se intinde ca si macaroanele cu branza,textura-gustul este de fasole fiarta putin sarata-sos de soia si dulce -miere.Se mai pot adauga ceapa,legume, ulei respectiv nuca.Se consuma la micul dejun sau la cina ca atare sau orez
JAPONEZII CONSUMA NATTO . NU SUPLIMENTE-MEDICAMENTE.
VALOARE ENERGETICA la 100 g produs 116 kJ (267 kcal) protein 18 g,lipide 9 g,glucide 9 g,zaharuri 1 g,fibra 6 g,sare 2 mg.
A sepastra la 2-8 C
Valabilitate 14 zile.

NECESITA REFRIGERARE.